Autonovo: Het adres voor totaalonderhoud van uw auto!

Het regelmatig inspecteren van uw auto is erg belangrijk. Uw veiligheid is voor ons een belangrijke zaak, en daarom controleren wij de auto zeer zorgvuldig. Wij leveren een eerlijk advies, en wij overleggen altijd met u alvorens wij eventuele aandachtspunten aanpakken. Hierdoor komt u nooit voor (financiële) verassingen te staan.

Wij kunnen u bij alle problemen met uw auto een oplossing bieden. Alle soorten en typen personen- en bedrijfswagens. Doordat wij ons zo breed inzetten, hoeven we bijna niets uitbesteden aan derden. Mede hierdoor hebben wij een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding!

Onze monteurs werken met moderne en geavanceerde (test)apparatuur. Ze zijn in het bezit van een set technische handen en beschikken over gediplomeerde vakkennis. Er is niets waar u bij ons niet mee terecht kunt

Of u nu komt voor een vreemd geluid, een grote of kleine beurt, APK, reparaties, bandenservice, storingsdiagnose aircoservice, accessoire inbouw of zelfs een professionele poetsbeurt. Bij Autonovo bent u altijd aan het juiste adres!

Tevens kunt u bij ons terecht voor uw nieuwe autobanden, voor zowel zomer als winter. Wij kunnen tegen scherpe prijzen uw auto voorzien van nieuwe banden en wellicht wilt u ook nieuwe velgen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben keuze uit een groot aanbod van lichtmetalen en stalen velgen.

En uiteraard monteren en balanceren wij uw nieuwe velgen met nieuwe banden of uw huidige set banden en velgen, zodat u weer een geruime tijd veilig en comfortabel onderweg kunt.

Bij elke onderhoudsbeurt gewassen de deur uit

Als u uw auto bij Autonovo laat onderhouden dan bent u ervan verzekerd dat uw auto altijd op en top gewassen de garage verlaat. Dit is een standaardservice van Autonovo! Uw auto zal dus bij een inwendig inspectie altijd ook uitwendig verzorgd worden. Wel zo netjes!

Wij streven ernaar dat u onze garage verlaat met een glimlach!

Wij uw auto, u onze leenauto: een Fiat 500!

Terwijl wij uw auto auto nakijken of een onderhoudsbeurt geven kunt u met onze leenauto op pad. Wij hebben hiervoor een hagelnieuwe Fiat 500 tot uw beschikking.